Трактор NHDrive та систему охолодження New Holland відзначили на SIMA

12 грудня 2016 52 0
New Holland отримала срібну медаль за інновації на SIMA 2017
agriculture1.newholland.comNew Holland отримала срібну медаль за інновації на SIMA 2017

На французькій міжнародній виставці сільськогосподарського обладнання SIMA 2017 компанія New Holland отримала срібну медаль за інновації, за концепт автономного трактора New Holland NHDrive, який дає змогу зазирнути в майбутнє фермерства, яке може повністю складатися з автономної техніки.

Про це повідомляє Тraktorist.uа з посиланням на прес-службу компанії.

Автономна техніка допоможе переоцінити майбутнє сільського господарства. Особливу нагороду від журі також New Holland отримала за новий дизайн більш ефективної системи охолодження, високоефективної системи відведення тепла (HEHRS).

NHDrive — повністю автономний безпілотний агрегат, який можна моніторити та контролювати через комп’ютер або планшет. Він обладнаний сівалкою, тому може автономно сіяти наступну культуру одразу за комбайном. Фермери мають доступ до трактора та даних в будь-який час, не зважаючи на те, де вони перебувають. Тому вони можуть приймати обґрунтовані рішення в правильний час, тим самим оптимізуючи операційну ефективність та продуктивність — і вони мають повний контроль та право власності на ці дані.

«Ми задоволені таким визнанням нашого новаторського підходу. Представлені інновації є результатом нашого зосередження на постійному зростанні рівня ефективності та рентабельності, якого наші клієнти можуть досягнути завдяки нашому обладнанню. Концепт автономного трактора NHDrive забезпечує максимальну рухливість при виконанні безпілотних операцій, в той же час має повністю обладнану кабіну для тих завдань, які поки що виконати без участі оператора неможливо. Вже більше 120 років основною метою нашої компанії New Holland Agriculture є фермерські інновації і ми пишаємося тим, що є активною та рушійною силою таких важливих змін», — зазначив бренд-президент компанії New Holland Agriculture Карло Ламбро.

Концепт автономного трактора New Holland NHDrive, створений на основі моделі T8 Blue Power, був розроблений компанією CNH Industrial спільно з компанією з Autonomous Solutions Incorporated (ASI), яка є лідером у створенні рішень для автономних позашляхових машин.

Трактор NHDrive може виконувати операції цілодобово. Він активно використовує технології для точного землеробства (Precision Land Management). Машина має таку ж кабіну, як і стандартна модель T8, тому він також може виконувати операції, які на сьогодні неможливо виконати без оператора, наприклад, робота з фронтальним навантажувачем чи рух на швидкості по загальній дорозі.

Новий дизайн системи охолодження має в основі поняття «подвійного циклу» та «середньої температури» та має за мету зменшення розміру пакету радіатора і, як результат, вимог до потужності охолоджувального вентилятора.

Високоефективна система відведення тепла (HEHRS) має два цикли: цикл високої температури для охолодження двигуна та цикл низької температури для охолодження систем агрегату локально. Температурний модуль має лише 2 радіатори: один для охолодження двигуна, а другий для циклу низької температури. Традиційні радіатори повітря-рідина були замінені на пластинчасті теплообмінники, які є набагато ефективнішими. Це забезпечує високу гнучкість в системі, яка дозволяє зробити нову схему розташування компонентів, що дозволить збільшити ефективність та зменшити вимоги по потужності вентилятора.

Надзвичайно важливо, що висока ефективність охолодження дозволяє значною мірою економити енергію.

Виконано за допомогою Disqus