HM Trailers випустила причеп для легкого завантаження неслухняних тварин

22 січня 2017 19 0
Причеп від HM Trailers
agroinfo.comПричеп від HM Trailers

Основною функцією нового швидкохідного самоналагоджувального фургону англійської компанії HM Trailers є скорочення часу на транспортування худоби з точки А в точку Б майже в два рази, повідомляє Traktorist.ua.

За заявою самого виробника, ключовою особливістю фургону, здатного розвивати швидкість до 50 км/год, можна вважати механізм кріплення осі, що швидко оберається у вузькій колісній арці, яка дозволяє опускати задню частину фургону і легко завести туди навіть неслухняну тварину. Ще одна відмінна риса колісних осей фургона — виняткова простота в обслуговуванні. Вони легко демонтуються і мають швидкодоступні точки змащення, оснащені системою пневмогальма і обмежувальним клапаном тиску гальмівного механізму з ручним регулюванням.

Гідравлічна підвіска і можливість регулювати і піднімати передню вісь забезпечують більш плавний хід порожнього фургона.

В цілому лінійка представлена ​​трьома моделями вантажопідйомністю 12 т (16 гол.), 9,5 т (12 гол.) і 6 т (9 гол.). Вартість кожної становить £ 17,550, £ 16,550 і £ 13,950 відповідно.

Виконано за допомогою Disqus