Anderson презентувала унікальний подрібнювач тюків

24 січня 2017 34 0
Anderson Pro-Chop 150
fwi.co.ukAnderson Pro-Chop 150

Компанія Anderson презентувала новий унікальний подрібнювач тюків, повідомляє Traktorist.ua.

Зовні подрібнювач тюків Anderson Pro-Chop 150 виглядає як звичайна машина для підготовки підстилки чи корму, проте всередині він дещо відрізняється, має ріжучий механізм, який можна налаштувати на нарізання тюків з соломи та фуражу різної довжини.

Ця машина може працювати з рулонними та великими квадратними тюками, які розміщуються на завантажувальній платформі або підбираються подрібнювачем на платформу.

Виробничий ротор має 22 ряди з 264 лезами, розміщеними по спіралі, зі сталевим гребенем, який регулює контакт з тюком разом зі сталевим пластинчастим конвеєром.

Верхній висувний затвор дозволяє матеріалу проходити до випускного ротора в більш-менш цілому вигляді; висувний контрніж подрібнює матеріал; змінний екран повторного подрібнення розташовується за подрібнювальним ротором і також подрібнює солому.

Дистанційна камера забезпечує видимість камери для тюка, а обертовий вивантажувальний жолоб машини на 270 градусів розкидає підстилку для тварин або корм по годівницям.

В компанії говорять, що працювати з цією машиною зможе трактор потужністю 80 к.с., з ВВП 540 об/хв. та продуктивністю потоку рідини 45 л/хв.

Виконано за допомогою Disqus