Спростування: НАБУ не затримувало Олександра Григоровича

26 січня 2017 89 0
AgroPolit.com спростувує, що НАБУ затримувало Олександра Григоровича
AgroPolit.comAgroPolit.com спростувує, що НАБУ затримувало Олександра Григоровича

AgroPolit.com спростовує поширену раніше на своїх сторінках інформацію про те, що НАБУ затримало за підозрою у розкраданні 1,6 млрд грн Олександра Григоровича.

Нагадаємо, що раніше була поширена інформація про те, що детективи Національного антикорупційного бюро 24 січня за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали одного з екс-керівників ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» та представника міжнародного зернотрейдера за підозрою у завданні збитків корпорації на понад $60 мільйонів.

Читати по темі: НАБУ затримало екс-чиновника ДПЗКУ, що завдав збитку корпорації на $60 млн

«За даними нашого джерела на ринку, йшлося про керівника ДПЗКУ, який працював на посаді голови корпорації у 2014 р. У первинному тексті новини, опублікованої на нашому ресурсі, було вказано, що йшлося про Олександра Григоровича. Приносимо свої вибачення пану Григоровичу за те, що нами була допущена технічна помилка і подані неправдиві дані. В період 2014 року на посаді голови ДПЗКУ був Петро Вовчук – виходячи зі слів джерела, йшла мова саме про нього», — йдеться у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus