Liebherr просувається до аграрного ринку за допомогою нового навантажувача

31 січня 2017 29 0
Liebherr 550 XPower може працювати не лише в кар'єрах
liebherr.comLiebherr 550 XPower може працювати не лише в кар'єрах

Швейцарський виробник будівельної техніки Liebherr активно просувається на аграрний ринок з новим навантажувачем 550 XPower, повідомляє Traktorist.ua.

За останні кілька років попит на навантажувачі з ковшами значно виріс, зокрема від великих підрядників та власників зерносховищ, яким потрібно швидко завантажувати продукцію у машини.

І хоча в лінійці XPower є більші моделі, в компанії говорять, що 191-сильна модель 550 досить потужна для більшості операторів, а особлива конструкція ставить цю машину поза конкуренцією.

Для кращого розподілу ваги двигун Liebherr розташований в задній частині агрегату.

Гібридна трансмісія поєднує в собі гідростатичний і механічний привід для гарантії того, що не буде переривання у подачі потужності.

Конфігурація двигуна та коробки передач також дозволила Liebherr поставити систему охолодження збоку машини, тим самим мінімізуючи кількість брудного повітря, яке потраплятиме до радіатору.

Пряме перекидальне навантаження 14 т та повністю шарнірне 12,2 т має багато потужності, а ківш High Dump підійде для завантажувальних машин або сільськогосподарських причепів.

Вартість моделі 550 XPower з ковшем High Dump становить £160,000.

Виконано за допомогою Disqus