Massey Ferguson розкрив технічні характеристики нової лінійки тракторів

1 лютого 2017 64 0
Massey Ferguson MF 4708 в безкабінному варіанті
Traktorist.uaMassey Ferguson MF 4708 в безкабінному варіанті

Бренд Massey Ferguson розкрив деякі технічні характеристики нової серії тракторів 4700. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Випущені три моделі з різною потужністю, але всі вони оснащені найкращою в своєму класі базовою вагою для більшого тягового зусилля і кращої вантажопідйомності, не кажучи вже про чудову маневреність та стабільність. Але навіть з усією потужністю і силою, ці машини забезпечують виняткову ефективність використання і економію палива. Більшою мірою завдяки системі управління двигуном, яка автоматично регулює кожен аспект роботи.

Потужність нових моделей:

MF 4707 — 75 к.с. MF 4708 — 85 к.с. MF 4709 — 95 к.с.

Дизайн нових тракторів Massey Ferguson заснований на більш великій техніці. Результатом є трактор загального призначення з комфортом середнього класу. Рівень шуму в кабіні цих моделей дорівнює 75 дБ, що фактично нижче, ніж середньостатистичний телефонний гудок.

Як заявив менеджер маркетингу AGCO Уоррен Морріс, пов'язувати високий рівень шуму тільки з навантаженням на слух водія — помилково. Шум також впливає на рівень втоми. Простора кабіна і відносна тиша допоможуть оператору бути не таким виснаженим в кінці робочого дня і залишатися максимально продуктивним протягом всієї робочої зміни.

Кабіни трактора Massey Ferguson доступні в двох варіантах — Classic і Deluxe. Обидва пропонують неперевершену видимість і консоль, яка зручно об'єднує всі основні елементи управління на правій стороні робочого місця оператора. Проте, версія Deluxe також включає в себе механічні поворотні сидіння з підлокітниками, телескопічну рульову колонку, внутрішнє дзеркало заднього виду, телескопічні великі бічні дзеркала, а також задній склоочисник. Є можливість замовити додаткову комплектацію на обидві версії кабіни.

Морріс стверджує, що з введенням нової лінійки 4700 і оновленням існуючих пропозицій серії 4600М, компанія Massey Ferguson тепер охоплює ринок тракторів загального призначення більше, ніж будь-який інший конкурент. Очікується, що незабаром новинка з'явиться в Європі.

Виконано за допомогою Disqus