Lindner презентував нішевий трактор на Lamma

3 лютого 2017 58 0
Lindner Lintrac 90
profi.comLindner Lintrac 90

Компанія Lindner, яка позиціонує себе як виробника нішевої техніки, представила 102-сильний трактор Lintrac 90 на LAMMA 17, повідомляє Traktorist.ua.

Це інноваційний трактор з двигуном Perkins, з безступінчастою трансмісією ZF та рульовим керуванням заднього мосту для забезпечення високої маневреності, з діаметром повороту 7 м. Висота трактору становить всього 2,42 м, ширина може бути збільшена до 1,6 м, має чотири швидкості ВВП та гідравлічну систему зі змінним потоком, продуктивність якої становить від 4 до 80 л/хв.

За словами представника Lindner Девід Лінднера, все це робить Lintrac дуже привабливим варіантом для власників молочних ферм, які шукають трактор, котрий би міг однаково вправно маневрувати по фермі з однієї будівлі в іншу з навантажувачем або кормороздавачем, а також працювати у полі з фронтальною косаркою та причепом для зелених кормів.

Серед іншої продукції Lindner була презентована більш традиційна лінійка тракторів Geotrac потужністю до 134 к.с. та лінійка транспортерів Unitrac, яка має 5 моделей.

Виконано за допомогою Disqus