Аграрії продали 545 тис. т зерна ДПЗКУ

31 липня 2015 62 0
Аграрії продали 545 тис. т зерна ДПЗКУ
Кurkul.comАграрії продали 545 тис. т зерна ДПЗКУ

У рамках програми спотових закупівель приватне акціонерне товариство «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (ПАТ ДПЗКУ) придбала у сільгоспвиробників близько 545 тис. т зерна нового врожаю на суму понад 1,8 млрд грн. Про це повідомив заступник голови правління приватного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» Денис Полежаєв, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як зазначається у повідомленні, з початку нового маркетингового сезону за спотовими контрактами компанія закупила на внутрішньому ринку близько 108 тис. т пшениці продовольчої (2-3 клас), понад 182 тис. т пшениці фуражної, близько 250 тис. т ячменю та більше 5 тис. т кукурудзи, ріпаку та інших культур.

«Наразі підприємство проводить закупівлі у 16 регіонах. Сьогодні по споту з корпорацією співпрацюють 360 контрагентів. Їх кількість надалі зростатиме. Адже діючи в ринкових умовах, ми будемо і надалі пропонувати аграріям найбільш конкурентні та вигідні умови», — наголосив Денис Полежаєв.

Виконано за допомогою Disqus