На Тернопільщині рейдери спробували захопити господарство «Смолоскип»

2 березня 2017 328 0
Спроба рейдерського захоплення в Бучачі
doba.te.uaСпроба рейдерського захоплення в Бучачі

У Бучачі вчинили спробу рейдерського захоплення. Причина конфлікту ㅡ підроблені документи та спроба незаконно провести інвентаризацію підприємства, повідомляють «Бучацькі новини».

Підприємець Бучацького району Михайло Сличенюк планував продати власне підприємство «Смолоскип». Знайшлися покупці зі столиці, проте не заплатили грошей підприємцеві. Натомість останні підробили договір купівлі-продажу та дистанційно внесли зміни до статуту підприємства. Після чого господар звернувся за допомогою до суду.

Дію підроблених документів представники Феміди призупинили до з'ясування усіх обставин.

«За повідомленням правоохоронців, це не зупинило «нових власників». На адресу господаря лунали погрози. У готелі постійно знаходились «тітушки». Першого березня до Бучача приїхало два автобуси з рейдерами, які вчинили спробу провести інвентаризацію на підприємстві. Проте працівники місцевого відділення поліції запобігли силовому протистоянню», — йдеться у повідомленні.

На захист підприємця піднялися працівники підприємства, волонтери та ветерани АТО, влада району. Розслідування цієї справи проводить прокуратура області.

Виконано за допомогою Disqus