Сварог Вест Груп розробила проект для заробітку селян Хмельниччини

27 лютого 2015 93 0
Сварог Вест Груп розробила проект для заробітку селян Хмельниччини

Корпорація «Сварог Вест Груп» спільно з Благодійний фондом «Зміцненя громад» розробили проект з вирощування червоної квасолі. Проект під назвою «Заробіток біля хати» дозволить не лише забезпечити якісне вирощування цієї нішевої культури, а й надасть можливість заробітку жителям сіл Хмельниччини, сказано в повідомленні компанії.

Учасники проекту зможуть отримати до $300 із кожних 10 сотих, засадивши їх квасолею. Єдина вимога – площа ділянки засіву від 0,1 га. Щоб взяти участь у проекті необхідно подати заявку на розгляд комісії. Після визначення найбільш рентабельних варіантів укладається офіційний договір про співпрацю.

Практичні кроки проекту розпочинаються з посівної компанії, під час якої корпорація постачатиме і доставлятиме високоякісне насіння на обрані господарства. Також будуть надаватись консультації фахівців та проводитиметься огляд культури на всіх етапах її вирощування.

Збір урожаю відбуватиметься за розробленими маршрутами і в зазначені терміни. Для цього будуть залучені спеціалісти та техніка «Сварог Вест Груп». Заключним етапом реалізації проекту є обов’язковий викуп корпорацією вирощеної продукції.

«Щоб вберегти учасників проекту «Заробіток біля хати» від фінансових ризиків, встановлюється фіксована ціна – $1,3/кг. Виплата коштів відбуватиметься одразу ж при викупі культури в гривні, згідно офіційного курсу іноземної валюти НБУ. Корпорація турбується про фінансовий стан селян і тому бере на себе виплату податкових зобов’язань на дохід фізичних осіб у розмірі 15%», — йдеться у повідомленні.

Для участі в проекті «Заробіток біля хати» необхідно звернутися за телефонами (067) 382 46 20, (067) 382 46 22, або написати на електронну скриньку: social@svarog-agro.com.

Виконано за допомогою Disqus