Лозівські машини продемонстрували свою техніку на Міжнародних днях поля

29 червня 2017 133 0
Важка дискова борона «Дукат-12»
Kurkul.comВажка дискова борона «Дукат-12»

Український виробник «Лозівські машини» провів демонстрацію своїх ґрунтообробних агрегатів на Міжнародних днях поля, що відбулись 21-23 червня на Київщині.

Про це повідомляє Traktorist.ua.

Важка дискова борона «Дукат-12» з захватом 12 метрів була продемонстрована на боронуванні глибиною 15 см. Через малі розміри дослідної ділянки борона працювала не на повній швидкості, але присутні змогли переконатись в ефективності роботи дискатора з тракторомClaas потужністю 350 к.с.

Нагадаємо, на «АГРО-2017» український виробник «Лозівські машини» продемонстрував самоскидний причіп «Альбіон-26».

В умовах, більше наближених до максимальних можливостей агрегату, працював глибокорозпушувач «Гульден-4» з ефективним захватом 4 м та максимальною глибиною обробітку 45 см. При встановленні робочої глибини в 40 см він якісно обробив тестову ділянку. Перевірка глибини розпушування здійснювалась через кожні 2 метри та не виявила відхилень від встановлених параметрів.

«Дукат-12 оснащується дисками італійського бренду Bellota та обидва агрегати оснащуються рамою власного виробництва «Лозівських машин». Для пружинних стійок, що виготовляються в Україні, використовується шведська інструментальна сталь, — повідомив менеджер з продажу Олексій Клименко.

Ціна борони «Дукат-12» складає близько 1,1 млн. грн, а глибокорозпушувача «Гульден-4» — 400 тис. грн. Обидва агрегати беруть участь в державній програмі компенсації 20% вартості вітчизняної сільгосптехніки.

Виконано за допомогою Disqus