«Біхайв» запрошує на відкриття заводу з виробництва меду

8 вересня 2017 520 0
Мед у банках
pixabay.comМед у банках

У понеділок 11 вересня 2017 р. о 15:30 в с. Чорнявка Черкаської області відбудеться відкриття заводу «Біхайв», підприємства з виробництва монофлорного та поліфлорного меду.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Запрошуємо долучитися до святкування та презентації виробничого комплексу «Біхайв»! Серед запрошених будуть присутні українські та міжнародні інвестори, партнери, експерти галузі: науковці, пасічники. Захід відвідають українські високопосадовці, представники обласної та місцевої влади, а також керівники торгово-промислових палат, провідних фінансових установ.

У рамках відкриття заводу «Біхайв» відбудеться панельна дискусія на тему «Український мед ― експортні можливості». Спікери будуть обговорювати основні виклики, з якими стикаються експортери. Головна ціль дискусії показати тренди сучасного розвитку української медової галузі. Серед головних спікерів буде виступати Ігор Іванович Ліскі, голова ради директорів групи компаній «Ефективні інвестиції».

Виробництво меду на заводі «Біхайв» повністю відповідає міжнародним стандартам переробки продуктів бджільництва. Це єдине в Україні виробництво повного циклу переробки, яке володіє сертифікатом якості FSSC 22000, завдяки чому компанія може експортувати сертифіковані партії меду по всьому світу.  Досвід, знання, інвестиції та підтримка прогресивних лідерів вже створюють імідж якісного українського меду. Бренд «Біхайв Стандарт» є на мапі розвиненого світового ринку.

Деталі за тел: +38 063 577 88 09

                          +38 044 596 0103. 

  

Довідково:

BEEHIVE / Біхайв ― новітнє українське підприємство, яке спеціалізується на закупці, переробці високоякісного монофлорного і поліфлорного меду та його експорті до країн ЄС та США. Компанія «Біхайв» входить до групи компаній «Ефективні інвестиції».

Виконано за допомогою Disqus