Fendt оновив систему допомоги при виконанні розвороту Variotronic Turn Assistant

26 вересня 2017 77 0
Система допомоги при розвороті Variotronic Turn Assistant
fendt.comСистема допомоги при розвороті Variotronic Turn Assistant

Fendt презентував оновлену систему допомоги при виконанні розвороту Variotronic Turn Assistant, додавши до неї дві нові схеми реверсивного розвороту. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Крім вже відомих автоматичних схем розвороту, система має додаткові схеми реверсивного розвороту ReverseTurn (Y-подібний і K-подібний розвороти). Це дозволяє виконувати автоматичний розворот при роботі з обладнанням для трьохточкового навішування і на вузьких смугах.

Y-подібний автоматичний реверсивний розворот може бути виконаний при роботі на невеликих полях, а K-подібний можливий при використанні обладнання з трьохточковим навішуванням, наприклад, при плужній оранці.

Асистент розвороту Variotronic Turn Assistant є опціональним доповненням системи ведення по колії VarioGuide та інтегрований у панель управління терміналу Vario. Водій вводить в термінал основні параметри, наприклад, необхідну форму розвороту і розмір смуги. А завдяки системі управління розворотом Variotronic automatisch підйом і опускання знарядь виконується чітко на розворотній смузі.

Завдяки їм навіть не дуже досвідчені водії зможуть виїжджати та заїжджати на поле однаково точно, без пропусків або ділянок з подвійною обробкою. Це забезпечує економію оборотних коштів, знижує ступінь ущільнення ґрунту, а також економить час на розвороти за рахунок виключення додаткових маневрів.

 

Виконано за допомогою Disqus