Renault Trucks презентувала нові тягачі серії С на AGROEXPO

27 вересня 2017 127 0
Новий тягач Renault C
Kurkul.comНовий тягач Renault C

Компанія Renault Trucks привезла на цьогорічну виставку AGROEXPO нові сільськогосподарські тягачі серії С потужністю 460 к.с. Про це повідомляє Traktorist.ua.

В компанії розповідають, що аграріїв досить складно переконати купувати дорогу якісну техніку з гарними опціями, саме тому був розроблений бюджетний варіант тягача. Модель серії С — альтернатива між серією магістральної техніки Renault Trucks Т і будівельною технікою серії К. Новинка має низьку кабіну з одним спальним місцем.

Машина оснащена 11-літровим двигуном, індикаторами навантаження на вісь, посиленою рамою 8 мм, підвіскою кабіни та шасі. Також на тягачі стоять посилювачі лонжеронів 5 мм і цього достатньо для перевезення статистичного напівпричепу вагою близько 23-25 т.

Новинка обладнана коробкою передач Optidriver, яка дозволяє економити паливо та значно полегшує роботу оператора.

Взагалі в компанії використовують шини тільки європейських виробників, зокрема Bridgestone, Сontinental, Michelin. В комплектації, що показали на виставці, тягач оснащений шинами Bridgestone розміром 315/80 зі спеціальним профілем для того, щоб машина могла виїхати в тому числі і на поле.

Нова серія також має посилений бампер, металізовані решітки на фарах, підвіску до запаски на рамі, а також опціонально можливість міжосьового встановлення гідробаку.

«Попит аграріїв, в тому числі ця виставка показує, що їм достатньо купити комбайн, а автомобільний транспорт зазвичай не хочуть розвивати, проте сьогодні багато хто вимушені розставатися зі своєю старою технікою, тому що їхня якість дещо гірша», — розповідає керівник відділу продажів Renault Trucks Михайло Лапшин.

В компанії сподіваються, що дана виставка приверне увагу аграріїв до того, що потрібно оновлюватися та займатися розвитком свого автомобільного парку.

Виконано за допомогою Disqus