Одним із шляхів створення майбутнього країни є аграрні інновації

18 жовтня 2017 96 0
Учасники форуму
UKRAVITУчасники форуму

Про необхідність розвитку аграрної індустрії та запровадження інновацій йшлося на Третьому міжнародному Інвестиційному форумі, що 12 жовтня пройшов на Черкащині. Провідний партнер заходу, ГК UKRAVIT, представила своє бачення аграрного майбутнього  та запропонувала нові шляхи розвитку потенціалу як області, так і всієї країни.

Зокрема, очільник ГК UKRAVIT Віталій Ільченко повідомив про створення на Черкащині науково-дослідного центру та першого біотехнологічного агроіндустріального парку.

Мета його відкриття — створення реального стимулу для розвитку сільськогосподарської галузі Черкащини, забезпечення стабільного механізму стійкого інноваційного розвитку агропромислової галузі регіону.

«Україна є експортером сировинних матеріалів, натомість імпортуємо ми готові товари. Нам потрібно хоча б імпортозаміщення зробити. Бо я дуже дивуюсь, чому речі, які ми імпортуємо, не можна зробити в Україні. Ми дуже багато викидаємо продуктів, які потребують переробки», — зазначив Віталій Ільченко.

Окрему дискусійну панель було присвячено можливостям співробітництва влади та бізнесу у галузі розвитку територій та створення стабільних механізмів розвитку підприємництва і експорту.

«Кожна українська компанія, яка експортує товари, представляє Україну на міжнародному рівні, формує імідж України. Кожна компанія намагається заявити про себе. Я вважаю, що на своєму успішному прикладі потрібно показувати і відкривати для іноземців іншу Україну», — заявив на початку панельної дискусії «Точки зростання агроіндустрії» засновник групи компаній UKRAVIT Віталій Ільченко.

Нагадаємо, на сьогодні UKRAVIT займає ключове місце на ринку вітчизняних ЗЗР та мікродобрив. У арсеналі компанії понад 135 продуктів, які створені для забезпечення сільгоспвиробників якісними та ефективними технологіями захисту.

Цьогоріч міжнародний Інвестиційний форум зібрав близько ста п'ятдесяти учасників. На заході були присутні представники Кабінету Міністрів, представники закордонних дипломатичних місій, українські та іноземні бізнесмени та науковці. Розпочався захід з презентаційного відеоролику про Черкащину, створений ГК UKRAVIT.

 

Виконано за допомогою Disqus