Перший трактор Fendt 1038 успішно працює в полях Дніпропетровщини

19 жовтня 2017 205 0
Трактор Fendt 1038
agrospace.com.uaТрактор Fendt 1038

Цього літа компанія «Агроспейс» передала ключі від першого трактора 1000 серії Fendt в Дніпропетровській області. Про це повідомляє Traktorist.ua.

В агрогосподарстві вже успішно працюють три трактори Fendt 900 серії. Саме тому парк вирішили поповнити новинкою від Fendt. Пройшло три місяці з моменту придбання трактора і головний інженер підприємства «Дружба» Олександр Турчин розповів, як себе показав Fendt 1038 Vario в експлуатації.

«Новий трактор відпрацював вже понад 500 мотогодин. Поки агрегатується з плугом, культиватором або дисковою бороною. Загалом, працює по повній програмі! За всіма параметрами він успадкував переваги 900 серії Fendt, тільки в ньому більша швидкість більше, і краща тяга. Це велика перевага, бо ми обробляємо важкі ґрунти, і 1000-й Fendt краще справляється. Що до економії палива — це одна з переваг, щоб цей показник був ще нижче, нам потрібно замінити наявне ґрунтообробне обладнання більш новим. І тиск на ґрунт при використанні такого трактора, попри його високу потужність —  менше, це дуже важливо для отримання високих врожаїв в перспективі», — поділився Олександр Турчин.

В свою чергу, керівник відділу продажів техніки «Агроспейс» Василь Суховєєв, привернув увагу до переваг трактора.

«Наші прогнози щодо популярності нового трактора Fendt на українському ринку починають збуватися. Адже 1000-й Fendt —  це втілення потужності, економічності і надійності. Тільки у бренду  Fendt трактори подібної потужності (380-500 к.с.) представлені в класичному компонуванні. Потужний і водночас низькообретовий двигун MAN, безступінчата автоматична трансмісія Fendt VarioDrive, незалежний привід, незалежний гідропневматичний передній міст, амортизована кабіна, продумана система баластування і управління тиском в шинах, новітня концепція навігації - ось неповний перелік переваг нового Fendt», — підкреслив Василь Суховєєв.

 

 

Виконано за допомогою Disqus