Власником Fendt 1000-ї моделі стало підприємство на Полтавщині

24 жовтня 2017 126 0
Fendt 1038 Vario на ФГ «Плехів-Агро»
zeppelin.uaFendt 1038 Vario на ФГ «Плехів-Агро»

В Україні запрацював ще один трактор Fendt. Цього разу Fendt 1038 Vario придбало фермерське господарство «Плехів-Агро» з Оржиччини, що на Полтавщині. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Вручити ключі та привітати власників із покупкою приїхали менеджер із розвитку бізнесу корпорації AGCO Олексій Копилов, керівник відділу продажу сільськогосподарської техніки Дмитро Баранов, фахівець із продажу с\г техніки компанії «ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА» в Полтавській, Сумській та Чернігівській областях Віталій Мердух.

ФГ «Плехів-Агро» має у своєму розпорядженні 1,5 тис. га землі і спеціалізується на вирощуванні широкого спектра сільськогосподарських культур, зокрема кукурудзи, пшениці, ріпакe, соняшника. Машинно-тракторний парк господарства укомплектований переважно іноземною технікою. За слова голови ФГ «Плехів-Агро» Ірини Нестеренко, наявні трактори не дозволяли в повній мірі використовувати існуючі агрегати, тому було вирішено придбати потужнішого трактора.

«Fendt 1038 Vario — найкращий, що там говорити, і в жодне порівняння з тракторами інших виробників не йде! Скажу відверто: перш ніж його купити, ми ретельно вивчали трактори інших брендів та аналізували пропозиції компаній-дилерів. Зрозумівши, що трактор саме цього виробника вирізняється своєю універсальністю, зупинили свій вибір на Fendt 1038 Vario, який оснащений усім необхідним для ефективного господарювання», — говорить Ірина Нестеренко.

 

Трактор Fendt 1038 Vario має двигун потужністю 396 к.с. із основним робочим діапазоном від 1100 до 1500 обертів за хвилину. Оснащений трактор новою трансмісією Vario Drive та незалежним переднім мостом.

«У даному господарстві купили трактор версії «Профі+», яка передбачає систему автоматичного управління. Вона дозволяє використовувати в тракторі систему точного землеробства, посекційне відключення, диференційоване внесення та багато інших функцій, які сьогодні, на нашу думку, є вигідними і дуже корисними при ефективному господарюванні», —зазначає Олексій Копилов.

Разом із трактором ФГ «Плехів-Агро» придбало і розширену гарантію від виробника, яка забезпечує його обслуговування упродовж трьох років, (передбачена на 6000 мотогодин). Перш ніж сісти за кермо, механізатори пройшли навчання і вже працюють на новому тракторі в полі.

«Введенню в експлуатацію і навчанню операторів відводиться в компанії «ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА» одне з вагомих місць. Після придбання техніки наші сервісні інженери приїздять у господарство і проводять навчання механізаторів, а в протилежному разі оператор просто не допускається до роботи. Адже техніка унікальна і для того, щоб на ній працювати необхідно мати базові знання і навички», — наголошує Віталій Мердух.

Додатковим бонусом у придбанні трактора став сертифікат на поїздку в Німеччину з візитом на завод-виробник, який Ірині Нестеренко вручили представники «ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА».

Виконано за допомогою Disqus