В Канаді вирощуватимуть найменші у світі помідори

14 листопада 2017 89 0
Помідори
xcook.infoПомідори

Навесні 2018 р. в Канаді почнеться виробництво та  продаж  ексклюзивних помідорів Tomberry. Директор компанії Eminent Food, Ян ван Хейнинген (Jan van Heijningen) та керуючий FarmFresh Farms, Джон Кетлер підписали угоду про співпрацю. Про це повідомляє zerno-ua.com.

Новий сорт помідорів будуть вирощувати у м. Лимінгтон (Канада).

Минулого року  компанія FarmFresh Farms спільно з Eminent Seeds NL дослідили нові сорти помідорів, які б підходили для категорії закусок. Вони створили новий унікальний сорт помідорів Tomberry.

Їх можна використовувати для салатів та гарячих страв, тим паче, що вони виглядають доволі своєрідно. Це найменші помідори у світі. Їх розмір 0,5-1 см в діаметрі. Середня вага таких помідорів 1-2 гр.

«Унікальний за своїми розмірами сорт Tomberry і зацікавив наших роздрібних партнерів. Зараз в Північній Америці справжній бум на різні закуски, тому ми продовжуємо розширювати асортимент наших продуктів, щоб збільшити категорію закусок», — пояснив виконавчий директор з роздрібних продажів FarmFresh Farms Метт Квіринг (Matt Quiring).

Протягом наступних кількох місяців NatureFresh Farms буде розробляти пакування та працювати над розробкою торгової марки для продукту, щоб запустити у продаж вже навесні 2018 р.

Виконано за допомогою Disqus