IDEALне побачення: комбайни родом із Італії

IDEALне побачення: комбайни родом із Італії

Служба новин 26 жовтня 2017 294 0

Ви вже встигли змерзнути та почати мріяти про довгоочікувану весну? 

Наші колеги з Traktorist.ua знайшли спосіб пришвидшити цей процес! Команда прибула до італійського містечка Бреганце, щоб передати вам трошки середземноморського тепла та… розповісти про першу презентацію нового комбайна Massey Ferguson IDEAL, а також про інші новинки, які будуть представлені на Agritechnica 2017!

Журналістка Traktorist.ua на території заводу Massey Ferguson в Бреганце

Тож рушаймо разом з нами!

Бреганце — невелике містечко, що знаходиться зовсім недалеко від Венеції. Саме тут у 1873 р. було відкрито виробничі потужності, які згодом стануть одним з найсучасніших заводів із виробництва сільгосптехніки в Європі.

Уже більше 50 років тут випускають комбайни і добре знаються на цій справі. Більше того, всі комбайни бренду Massey Ferguson, що потрапляють на український ринок, створюються саме тут, у Бреганце! Звичайно, окрім Massey Ferguson Т7, який виробляють в США.

Усього ж тут виробляють більше 1,2 тис. машин на рік. Завод має площу 25 га, з яких 70 тис. кв. м критих площ. Тут працює більше 650 співробітників, з яких 10% — жінки.

А ось так виглядає сам завод. На світлинах видно дивну стару будівлю, що стоїть з лівого краю. Це — колишня ферма, до якої свого часу і було прибудовано всі цехи нинішнього заводу. Її відреставрували, але не перебудовували. Тож тепер історична будівля може приймати всіх охочих.

Комбайновий завод Massey Ferguson у Бреганце

Під час перебування на заводі, ми потрапили на зустріч італійських дистриб'юторів та керівництва Massey Ferguson. Під час заходу керівництво бренду розповідало дистриб’юторам про плани на 2018 рік та участь у Agritechnica 2017.

Італійські дистриб'ютори Massey Ferguson

Звичайно ж, ми дізналися, що ж чекає на відвідувачів стенду AGCO на Agritechnica 2017. Але про це розкажемо трішечки пізніше ;) Але скажемо точно, що будуть лише новинки. 

Зате ми вас хочемо познайомити зі старшим керівництвом Massey Ferguson — директором з маркетингу Скоттом Кемпбелом та віце-президентом і керуючим директором бренду Тьєррі Лотт. А от директора з маркетингу AGCO в Східній Європі Антона Костирка, думаємо, ви вже добре знаєте.

 

Поспілкувавшись з керівництвом, ми вирушили до «родзинки» на нашому італійському торті — презентації нового комбайна Massey Ferguson IDEAL.

Traktorist.ua: Що ви будете робити далі, якщо ви вже винайшли Ідеальний комбайн?
Massey Ferguson: Ми зараз розробляємо техніку, яка потрібна буде світу в 2025 р...
Traktorist.ua: Значить, будемо чекати MF IDEAL XL.

Ну що, ви вже здогадалися, у кого насправці буде ідеальна посмішка? Звісно, ж у аграрія, який купить цей IDEALний комбайн ;)

А ще нам вдалося познайомитися з командою маркетингу Massey Ferguson, що створює кожен комбайн. Техніка-технікою, але ж головне — це талановиті люди, які її створюють!

Далі ми відправилися на екскурсію заводом, але про виробничий процес ми розповісти не можемо — це таємниця.

Натомість поділимося іншим секретом — на стенді AGCO на Agrotechnica 2017 буде вставновлено віртуальний симулятор, завдяки якому кожен відвідувач зможе на собі перевірити, як це — знаходитися в кабіні Massey Ferguson IDEAL.

А далі було вино, паста, равіолі, тірамісу і ще багато чого. Але, що було в Італії, — залишається в Італії:)

До зустрічі на Агрітехніці!

© Traktorist.ua, 2017

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою