168

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Ґжицького

Директор

Стибель Володимир Володимирович

Опис

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З. Ґжицького — один з найстаріших ветеринарних університетів Європи. Заклад також займається молочним і молочно-м'ясним скотарством.

Дата реєстрації — 20.02.2008 р.

Сторінка YouControl.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького (ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького) – один з найстаріших ветеринарних університетів Європи, де органічно поєднуються традиційні та інноваційні підходи до навчального процесу.

Завдяки тісній та злагодженій співпраці адміністрації та науково-педагогіних працівник університету ліцензуються та акредитуються нові і перспективні напрями та спеціальності, що забезпечує посилення конкурентних позицій вишу на ринку освітніх послуг.

ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького постійно працює над розширенням міжнародної співпраці, як в навчальному, так і в науковому напрямах. На теперішній час університет активно співпрацює з навчальними закладами Польщі, Франції, Словаччини, Угорщини, Австрії, Латвії, США, Німеччини, Канади, Болгарії, Данії.
Завдяки міжнародному співробітництву з провідними університетами Європи та світу забезпечується можливість навчання і стажування студентів, аспірантів, науково-педагогічних та наукових працівників.

Займається молочним і молочно-м'ясним скотарством, свинарством, козівництвом.