636

Breeders of Denmark A/S

Директор

Ян Лембке-Єнсен

Опис

Breeders of Denmark A/S - провідна експортна компанія Данії, яка поставляє племінних свиней Danish Genetics, що представляє собою програму розведення світового класу, 100% геномну селекцію і PRRS-негативну племінну програму.

Breeders of Denmark A/S - провідна експортна компанія Данії, яка поставляє племінних свиней Danish Genetics, що представляє собою програму розведення світового класу, 100% геномну селекцію і PRRS-негативну племінну програму.

Дата реєстрації українського представництва — 19.11.2019 р.

Сторінка українського представництва в аналітичній системі YouControl.

Генеральний директор і головний бенефіціарЯн Лембке-Єнсен (Jan Lemkbe-Jensen).

Директор представництва в Україні — Олена Василевич.

Профіль компанії в Facebook.

Профіль українського представництва в Facebook.

Продукція

Danish Genetics — бренд, під яким компанія продає свою продукцію.

Племінна програма датської генетики представлена ​​такими породами:

✅ Данська Ландрас є однією з материнських порід в данській програмі схрещування. Завдяки тому, що вона відрізняється винятковою багатоплідністю, високою репродуктивністю і хорошими забійними якостями, її використовують в якості материнської лінії для отримання гібридної свинки F1 (LY/YL), відомої в усьому світі своїми економічними показниками у виробництві товарних свиней.

✅ Данська Йоркшир (Велика Біла) ще одна порода, яка використовується в якості материнської лінії в данській племінній програмі. Йоркшир характеризується неперевершеними материнськими якостями і високими виробничими показниками: багатоплідністю, високими середньодобовими приростами, низькою конверсією корму, хорошим виходом і якістю м'яса. Данська Йоркшир також використовується в якості материнської лінії для отримання гібридної свинки F1 (LY/YL).

✅ Данська Дюрок — термінальний кнур в данській племінній програмі. Дюрок відомий своїми високими середньодобовими приростами, низькою конверсією корму, високим виходом і відмінною якістю м'яса. Ось чому Дюрок є очевидним вибором по батьківській лінії при заплідненні гібридних свинок LY/YL для виробництва товарних свиней, оскільки завдяки такому схрещуванні досягаються ідеальні виробничі результати.

✅ Гібридна свинка F1 (LY/YL) — це результат схрещування Данського Йоркшира з Данським Ландрас, що забезпечує ідеальну виробничу базу для вирощування товарних свиней з точки зору економічної віддачі та ефективності виробництва. Все це забезпечується низькою конверсією корму, високими середньодобовими приростами, багатоплідністю, материнськими якостями, міцністю і відмінними відгодівельними характеристиками свинок-гібридів (LY/YL).

У співпраці з партнерами-лідерами в області генетики (Danish Genetics P/S; Roslin Technologies, Единбурзький університет, Abacus Bio і ін.), компанія активно удосконалює генетичний потенціал племінних свиней і забезпечує покупців тваринами високої племінної цінності.

Транспортування племінного поголів'я з Данії здійснюється спеціально обладнаним власним автотранспортом: відкритими або закритими SPF-скотовозами, оснащеними UVC-фільтрами з повним очищенням і знезараженням повітря в причепі.

Послуги

Також Breeders надає повне технологічне супроводження на всіх етапах виробництва свинокомплексу:

✅ Кормова база, норми годування.

✅ Сектор репродуктора: запліднення, очікування і опорос.

✅ Сектор дорощування.

✅ Сектор відгодівлі.

✅ Робота з кабанами.

✅ Організація племінної роботи.

✅ Загальний стан стада.

Історія компанії

2001 р. — компанія заснована в Данії.

З 2001 р. по грудень 2017 р. генетика, яку експортувала компанія, називалася DanAvl, а з січня 2018 року — Danish Genetics.

З 2011 р. Breeders of Denmark A/S активна зна українському ринку.

Протягом 2018-2021 рр. компанія здійснювала 75%-85% загального імпорту племінних свиней в Україні.

З 2019 р. спільно з українським партнером запустила датський племінний репродуктор з вирощування племінних свиней Danish Genetics на території України і тепер датська генетика стала доступною також для малих і середніх фермерів.

2020 р. — відкриття представництва компанії Breeders of Denmark A/S в Україні — «Брідерс Україна», м. Житомир.

 

Діяльність

Свинарство