174

ПП «Фуд Пак Сервіс»

Директор

Суворов Олег Миколайович

Опис

Імпорт та реалізація витратних матеріалів та обладнання харчової промисловості.

Кількість співробітників: 50.

Компанія  є офіційним імпортером компаній: Henkelman, Нідерланди (пакувальне обладнання, вакууматори), Friedrich Münch, Німеччина (кольчужний захист Niroflex), FBK, Данія (прибиральний інвентар для харчових підприємств HACCP), Eicker, Німеччина (ножі та заточний інструмент для харчових підприємств).

Структура підприємства

Склад та сервіс — м. Бориспіль, вул. Оврашка, 8-А.

Офіс та шоурум — м. Київ, вул. Драгоманова, 31-Б.

Діяльність

Імпорт та реалізація витратних матеріалів та обладнання харчової промисловості.

Також компанія імпортує одяг та взуття для працівників харчової промисловості, обладнання для гігієни, для переробки харчових продуктів і багато іншого. Є постачальниками товарів виключно європейського виробництва.

Історія розвитку 

2000 — роздрібний магазин з продажу запасних частин до автомобілів ВАЗ і Москвич. Поїздки в Польщу і Москву в пошуках бізнес-ідей.

2002 — створення компанії «Фуд Плант». Реалізація запасних частин до обладнання макаронних фабрик Києва, Сімферополя, Хмельницького. Продаж ліній з виробництва макаронів Pavan, пельменних лінії LBItalia, а також витратних матеріалів для ковбасного виробництва Jugema.

2003 — партнерство з компанією Begarat (німецько-російський бренд). За цей рік було продано техніки на суму 970 000 євро. Саме тоді Фуд Плант знайшов свою спеціалізацію — обладнання та товари для харчової промисловості з акцентом на м'ясопереробку.

2004 — розширення асортименту та укладання договорів з новими брендами: Трайфа, Кронен, Вама, Дік, Грасселі, Майя, Вебер та інші. На той час персонал компанії становив лише 4 людини.

2005 — припинення партнерства з Begarat. Розширення клієнтської бази, нові договори. Збільшення річного приросту на 40% і вище.

2008 — визначення 2-х окремих напрямків продажів: обладнання для харчової промисловості та витратні матеріали. Придбання складу в м. Бориспіль і значне збільшення товарного запасу.

2009 — введення послуги сервісного та ремонтного обслуговування. Зростання продажів у відділі запчастин. Через світову кризу замовлення на обладнання знизилися на 55%. Були організовані рекламні компанії в спеціалізованих журналах (річні). Фірма брала активну участь у виставках «Інпродмаш і Упаковка», а також міжнародній виставці IFFA в Німеччині.

2010 — відкриття компанії «Фуд Пак Сервіс», що спеціалізується на продажу пакувальної техніки і товарів для ресторанного бізнесу. У підсумку за 2 роки було продано 370 вакууматори Хенкельман і техніки Sirman. Збільшилися замовлення на обладнання для ресторанів компанії Sirman.

2012 — відкриття нового офісу і шоу-руму (магазину) на вул. Харківське шосе, 19.

2016 — зміна концепції роботи з клієнтами, регіональний поділ. За перше півріччя продажі збільшилися на 60%.

2018 — розширення складу. Ухвалення участі у виставці FoReCh-2018. Розвиток відділу витратних матеріалів та засобів індивідуального захисту для харчового сектора. Візит представників компаній ItalianPack і Henkelman з метою навчання менеджерів в сфері вакуумного обладнання.

2020 — установка першої лінії упаковки на підкладці skin. Переїзд в власний офіс на вул. Драгоманова, 31-Б. Створення нового сучасного інтернет-магазина з актуальними цінами і наявністю товару на складі.

Матеріали в мережі: 

Вакуумні пакувальні машини Henkelman — технології майбутнього (foodpacks.com.ua)

Журнал «М'ясний бізнес». Чесність з клієнтами - залог успішного бізнесу (foodpacks.com.ua)