626

ТОВ «Хімлаборреактив»

Директор

Жолобіцький Володимир Іванович

Опис

ТОВ «Хімлаборреактив» займається поставкою аналітичного, загальнолабораторного та спеціалізованого обладнання для лабораторій АПК, створенням лабораторій «під ключ».

Дата реєстрації — 04.10.1995 р.

Сторінка в аналітичній системі YouControl

ТОВ «Хімлаборреактив» займається поставкою аналітичного, загальнолабораторного та спеціалізованого обладнання для лабораторій АПК, створенням лабораторій «під ключ».

Юридична адреса: м. Київ, вул. Червоноармійська, 57/3.

Профіль бізнесу

Спеціалізація ТОВ «Хімлаборреактив» — комплексні рішення для галузевих лабораторій. Компанія виготовляє все необхідне для лабораторій фармацевтичної, медичної, аграрної, харчової, хімічної галузей, гірничо-металургійного комплексу і машинобудування, нафтогазової галузі, державного контролю якості.

Сьогодні асортимент HLR — це близько 300 000 найменувань продукції. Доступні всі складові комплексного рішення: меблі, лабораторне обладнання, хімічні реактиви і посуд.

На власному виробництві в Черкасах компанія виготовляє лабораторні меблі ТМ «ЕКСПЕРТ», меблі для медичних установ ТМ «AMED», меблі для учбових закладів ТМ «смартЕКСПЕРТ», лабораторне обладнання ТМ «LABexpert».

Продукція для агро

Компанія створює лабораторії для підприємств аграрної галузі: 

✅ Зернові лабораторії для виробників і переробників зерна

✅ Лабораторії аналізу ґрунту і добрив, насінницькі та сортові лабораторії для рослинників і садоводів

✅ Лабораторії контролю якості готової продукції для виробників комбікормів, рослинних олій, жирів та інших харчових продуктів

✅ Лабораторії контролю захворювань рослин і тварин, а також мікробіологічні лабораторії

✅ Лабораторії контролю якості меду для бджолярів

✅ Лабораторії аналізу води для переробних підприємств і рибзаводів

✅ Лабораторії контролю якості дизпалива і відпрацьованих мастил для тих, хто має свій автопарк

✅ Мобільні лабораторії для підприємств із широкою географією

Працюють як з великими корпораціями, так і з невеликими фермерськими господарствами.

Компанія бере в роботу замовлення різного рівня складності: від придбання вологомірів до проектування і будівництва лабораторії «під ключ».

В асортиментному портфелі компанії – як мінімально необхідні прості прилади, так і надточне аналітичне обладнання.

За більш ніж 20 років роботи HLR налагодив співробітництво з багатьма постачальниками, що спеціалізуються на окремих завданнях галузі. В портфелі брендів – компанії FOSS, Skalar, KETT, Thermo Scientific, Velp, Mettler Toledo і багато інших провідних світових виробників. 

Співпрацюють з галузевими організаціями: «Укроліяпром», Асоціацією «Борошномели України», Спілкою птахівників України та ін.

Серед клієнтів: «Вілія», «COTECNA», «SYNGENTA», «Златомед», Єдність-Капітал, «Prime Lab Tech».

Громадська діяльність у галузі

Проводять навчальні семінари-практикуми для співробітників лабораторій за участю внутрішніх експертів компанії. Запрошують представників виробників і спеціалістів галузі із закордону.

Історія компанії

Компанія була створена в 1995 році, і на момент заснування в ній працювало усього 3 людини. Через 10 років тут було в 50 раз більше спеціалістів. А 20-річний ювілей HLR відзначив, перетнувши число 430 в штатному розписі.

YouTube канал підприємства.