Уряд виділив 300 млн грн для садівників у 2018р

13 січня 2018 1312 0
Яблуні
Kurkul.comЯблуні

На компенсацію за придбання садивного матеріалу, матеріалів для будівництва шпалери та для будівництва систем краплинного зрошення у 2018р. передбачено 300 млн грн. Про це повідомив Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Максим Мартинюк під час зустрічі з представниками профільних асоціацій та бізнесу щодо розвитку й підтримки садівництва, виноградарства та хмелярства та вирішення актуальних питань галузі. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

На зустрічі було представлено попередній порядок розгляду заяв про компенсацію та пакет документів, які подаються до комісії та до міністерства. У міністерстві наголосили, що після консультацій із бізнесом, важливим завданням є забезпечення мінімального впливу чиновників на процес отримання коштів.

«Минулого року Уряд виділив додаткових 224 млн грн на підтримку садівництва. Це дозволило повністю розрахуватися з кредиторською заборгованістю за цією програмою. На 2018 р. передбачено 300 млн грн. Ці кошти будуть спрямовані на компенсацію за придбання садивного матеріалу, матеріалів для будівництва шпалери та для будівництва систем краплинного зрошення. Ми прагнемо забезпечити комплексну підтримку галузі, що дозволить вийти на нові показники ефективності та реалізувати потенціал сектору», — повідомив Максим Мартинюк.

З метою посилення діалогу та напрацювання стратегічних засад для комплексного розвитку галузі, учасники домовились проводити регулярні зустрічі

Виконано за допомогою Disqus