ALFA Smart Agro пропонує фермерам самостійно обрати кредитні умови

18 січня 2018 169 0
ALFA Smart Agro
Kurkul.comALFA Smart Agro

ALFA Smart Agro у 2018 р. реалізує дві партнерські програми — з ПроКредит Банком і з ОТП Банком. Вони різні за умовами, і в кожної свої переваги. Це дає можливість сільгоспвиробнику обрати ту пропозицію, яка найбільше відповідає його побажанням, повідомляє прес-служба компанії.

ПроКредит Банк пропонує клієнтам ALFA Smart Agro фінансування з процентними ставками від 4 % до 10,75 % річних. Термін кредитування — до 12 місяців. Сума — від 1 500 000 грн. Заставою можуть бути як сільгосптехніка й нерухомість, так і депозити.

  • кредитування до 100 % вартості продукції;
  • можлива відстрочка виплати тіла кредиту на термін до 12 місяців;
  • без комісії за дострокове погашення;
  • без страховки — за рішенням кредитного комітету.

ОТП Банк співпрацює з ALFA Smart Agro в рамках проекту «Агро Фабрика», який реалізується спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC). Його перевага — спрощений і прискорений підхід до фінансування.

Клієнти ALFA Smart Agro мають можливість отримати фінансування в гривнях за спеціальною ставкою від 12 % річних. Сума — до 15 млн грн. Попереднє рішення про фінансування приймається протягом одного дня.

  • «тверда» застава не потрібна. Забезпеченням можуть виступати аграрна розписка або майбутній урожай;
  • кредитні кошти стають доступними вже на 9-й робочий день;
  • учасником програми може стати кожен, хто обробляє більше 500 га землі;
  • від клієнтів ALFA Smart Agro потрібен мінімальний пакет документів.

За словами фінансового директора ALFA Smart Agro Андрія Буряка, програми кредитування користуються великим інтересом із боку аграріїв.

«Ми прагнемо щоби сільгоспвиробники розширювали свої можливості завдяки набору кредитних інструментів. Таким чином, наші клієнти обирають ту програму, яка максимально відповідає їх побажанням, й інвестують у майбутній урожай на вигідних для себе умовах», — повідомив Андрій Буряк.

Виконано за допомогою Disqus