В Україні запрацював Центр юридичної допомоги фермерам

18 січня 2018 746 0
Юрист
donbasssos.orgЮрист

За ініціативи члена Ради Івана Слободяника почав працювати Центр юридичної допомоги фермерам при Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ). Про це повідомляє AgroPolit.com.

«У фермерів об’єктивно немає часу занурюватися в юридичні глибини через заклопотаність оперативною діяльністю, тим паче в Україні доволі недосконале законодавство, яке ще й часто змінюється. Тому важливо вчасно звертатися до юристів. Щоб допомогти членам асоціації ми створили Центр юридичної допомоги фермерам, який надасть можливість отримати первинну юридичну допомогу. Окрім того, у випадку рейдерської загрози ми зможемо публічно підняти проблему в ЗМІ і задіяти існуючи антирейдерські штаби як на національному, так і на регіональному рівні», — підкреслив Іван Слободяник.

Центр юридичної допомоги фермерам покликаний забезпечувати сільгоспвиробників безкоштовною первинною юридичною допомогою і можливим подальшим супроводом.

У разі виникнення проблеми, можна отримати консультацію за телефоном Центру юридичної допомоги фермерам при Асоціації фермерів та приватних землевласників України: 066-381-14-51 або 097-285-04-01.

 

Виконано за допомогою Disqus