BASF представив новий морфорегулятор і фунгіцид для захисту посівів

25 січня 2018 108 0
Соняшник
Kurkul.comСоняшник

На конференції «Плюсуй переваги!», що відбулася 16 січня, компанія BASF представила свої нові продукти для захисту посівів. З-поміж інших, був представлений новий морфорегулятор і фунгіцид для соняшнику АрхітектТМ який зявився на українському ринку тільки минулого року. Про це пише Kurkul.com у матеріалі «Переваги новинок від BASF, із якими аграрії завжди в плюсі».

АрхітектТМ, з одного боку, «формує» оптимальний габітус соняшнику — приземкувато-кремезний, а з другого — захищає від багатьох поширених хвороб цієї культури.

 «Це перший, унікальний і єдиний морфорегулятор і фунгіцид. Хочу наголосити, що це не просто регулятор росту рослин, а саме морфорегулятор. Йдеться про значно більший вплив на рослину, який може чинити будь-яка діюча хімічна речовина. І зниження росту — не ключова можливість, якої можна досягти, застосовуючи АрхітектТМ. Вплив на основні обмінні процеси соняшника — це найголовніше, що він може робити», — зазначив технічний менеджер BASF із розвитку продуктів на олійних культурах в Україні, Молдові та країнах Кавказу Сергій Кучеров.

Серед переваг препарату відмічають:

  • Краще транспортування води й поживних речовин;
  • Зменшення вірогідності вилягання та втрат врожаю;
  • Рівномірність розвитку рослин у посівах та полегшення збирання врожаю;
  • Зменшення падалиці в наступному сезоні;
  • Видимий ефект за будь-яких погодних умов.

Усе це дає змогу значно підвищити врожайність соняшника, що, підтвердили досліди на демо-полях, результати яких представили під час доповіді.

Виконано за допомогою Disqus