Києво-Могилянська бізнес-школа стала освітнім партнером Agrohub

1 лютого 2018 94 0
Юлія Порошенко, засновниця Agrohub
Latifundist.comЮлія Порошенко, засновниця Agrohub

Києво-Могилянська бізнес-школа (kmbs) та Agrohub домовилися про освітнє партнерство. Викладачі Agrifood МВА Києво-Могилянської бізнес-школи прочитають лекції учасникам акселераційної програми MHP Accelerator. Про це повідомила прес-служба Agrohub.

«Вміти об’єднуватися заради спільних ідей — ось що важливо сьогодні для бізнесів, які прагнуть проривного розвитку в умовах глобальної конкуренції. В kmbs ми об’єднуємо людей, які прагнуть мислити масштабно і відкриті до співпраці. Тому для нас особливо радісно, що в Україні виникають нові і сміливі ініціативи, які поділяють наші ідеї! В синергії ми зможемо дати поштовх розвитку цілої галузі», — повідомила керівник AgriFoodMBA (kmbs) Наталія Гордійчук

Також Agrohub проводитиме частину своїх заходів в Києво-Могилянській бізнес-школі.

«Agrohub — це організація колективного імпакту. Тому ми націлені на партнерства з кращими за їхніми компетенціями. Agrifood МВА Києво-Могилянської бізнес-школи — це про амбіції створювати agri-food-компанії нового покоління; про проривні продукти з високою доданою вартістю; про енергозберігаючі технології. Наші цінності повністю збігаються. Я рада, що тепер ми об'єднаємо і дії», — зазначила засновниця Agrohub Юлія Порошенко.

Виконано за допомогою Disqus