DowDuPont стає Corteva Agriscience

26 лютого 2018 123 0
Виокремлена з DowDuPont сільськогосподарська компанія отримає нову назву
graytvinc.comВиокремлена з DowDuPont сільськогосподарська компанія отримає нову назву

Сільськогосподарський підрозділ DowDuPont сьогодні озвучив назву нової компанії, яка утвориться у майбутньому, після завершення процедури роз'єднання. Очікується, що це станеться 1 червня 2019 р. Нова компанія буде називатися Corteva Agriscience (kohr -'teh-vah; кор-'те-ва), що походить від поєднання слів, які означають «серце» і «природа», повідомляє прес-служба компанії.

«Це — початок захоплюючої подорожі — Corteva Agriscience об'єднує три бізнеси з глибокими зв'язками та відданістю поколінням фермерів. Наше нове ім'я підтверджує нашу історію, орієнтуючись на прихильність збільшувати продуктивність фермерів, а також покращувати здоров'я і добробут споживачів, яких вони годують. З найзбалансованішим портфелем продуктів в галузі, майже сторічною агрономічною експертизою і неперевершеним інноваційним підходом, Corteva Agriscience стане провідною сільськогосподарською компанією, орієнтованою на спільну роботу з усією продовольчою системою для забезпечення постачання безпечних продуктів харчування», — повідомив Джеймс К. Коллінз мол., головний операційний директор сільськогосподарського підрозділу DowDuPont. 

Corteva Agriscience об'єднує бізнеси Засоби захисту DuPont, DuPont Pioneer і DuPont AgroSciences з метою створення незалежної компанії, яка формує ринок, з провідними ринковими позиціями в технологіях виробництва насіння, засобів захисту рослин та цифрових технологіях в сільському господарстві.

«Ми будемо продовжувати інвестувати в найвідоміші та преміальні бренди сільського господарства: насіннєві бренди Pioneer, Encirca, недавно представлений Brevant, наші удостоєні нагород продукти захисту рослин, такі як фунгіцид Aproach Prima та гербіцид Quelex з діючою речовиною Arylex, в той же час представляючи ринку нові продукти нашого надійного портфоліо», — сказав Коллінз.

Крім корпоративної назви, сьогодні майбутня сільськогосподарська компанія представила фірмову символіку і логотип бренду Corteva Agriscience в рамках Commodity Classic, найбільшої сільськогосподарської виставки США.

Головний офіс майбутньої компанії буде розташований в Вілмінгтоні, штат Делавер (США) та об'єднає ключові корпоративні підтримуючі функції. Офіси в Джонстоні, Айові та Індіанаполісі, штат Індіана, будуть служити як глобальні бізнес-центри з керівництвом бізнес-напрямків, функцій підтримки бізнесу, досліджень і розробки, глобальної мережі постачань, а також відділами продажів і маркетингу, розташованих у двох локаціях Середнього Заходу.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою