Corteva підтверджує продаж насіння Pioneer у кредит

5 листопада 2019 231 0
Corteva підтверджує продаж насіння Pioneer у кредит
DuPontPioneerCorteva підтверджує продаж насіння Pioneer у кредит

У відповідь на запит Kurkul.com у компанії Corteva Agriscience підтвердили намір продавати насіння Pioneer у сезоні 2019/20 у товарний кредит. Про це повідомив керівник з продажів насіння Pioneer в Україні, Corteva Agriscience Роман Нижник

«Умови кредитування залежать від кредитоспроможності кожного агровиробника», — уточнив Роман Нижник.

У компанії додали, що ціна на насіння залежатиме від загальної кон'юнктури ринку щодо трендів ціноутворення у 2020 р.

«Наше завдання — залишатися доступними для кожного агровиробника», — підсумував Роман Нижник.

Нагадаємо, що Kurkul.com вже повідомляв про те, що Corteva Agriscience продаватиме насіння Pioneer у товарний кредит та провів телефонне опитування серед фермерів.

Читати за темою: Насіння Pioneer продаватимуть під товарний кредит — джерело

Так, комерційний директор ТОВ «Черкаси-Дніпро Агро» Павло Голуб очікує від компанії  зміни цінової політики на насіння Pioneer.

«Якщо вони на прямі поставки стають, то має бути або ціна на порядок меншою, або варіація в специфікаціях — можна буде напряму домовлятись або про розстрочку абощо. Якщо вони дають дилеру дельту в 10%, наприклад, значить у них є ця вилка в 10%, у межах якої вони готові «сунутись». У зв’язку з цим можна добиватись або кредитування нульового, або прибирати цю дельту до, скажімо, 3%», — сподівається він.

Kurkul.com пропонує учасникам ринку пройти анонімне опитування та зазначити за яких умов, ви згодні будете купувати насіння Pioneer.

Виконано за допомогою Disqus