Українські порти припинять роботу через негоду

27 лютого 2018 98 0
Потужні снігопади та заморозки накриють більшість регіонів України
pixabay.comПотужні снігопади та заморозки накриють більшість регіонів України

Укргідрометцентр попереджає, що на Україну насуваються потужні снігопади та заморозки. Швидкість вітру сягатиме 25 м / с, через що в ДСНС оголосили штормове попередження. Такі погодні умови можуть призвести до порушення або припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг, роботи електричних мереж, будівельної та морської галузі. За словами засновника проекту Zernovoz.in.ua Олександра Мащенка, одеські порти вже припинили роботу, повідомляє Kurkul.com.

«Порти припиняють погрузку. Певний час вантажний транспорт не пускатимуть, оскільки простій вагонів дорожчий. Є інформація про транспорт, який застряг на відрізку траси Умань-Одеса. Рух поблизу Іллічівська через негоду також дуже сповільнений. Поліція зупиняє вантажівки», — повідомив  Олександр Мащенко в ексклюзивному коментарі для Kurkul.com.

Так, в Одесу тимчасово заборонений в’їзд вантажного, великовагового і великогабаритного транспорту через несприятливі погодні умови. Таке розпорядження видав виконувач обов’язків мера Одеси Анатолій Орловський. В’їзд до міста заборонений із 8:00 27 лютого, термін дії такого заходу не вказано.

В Одесі розчищають дороги, однак в області ситуація гірша. На півдні регіону стовпчики термометра опустяться до -17 ° C. По всій області в посиленому режимі працюють медичні установи й рятувальні служби. Особливу увагу рятувальники приділяють трасам Одеса — Київ та Одеса — Кучургани.

Виконано за допомогою Disqus