Вивіз зерна в українські порти досі блокується

2 березня 2018 388 0
Вивіз зерна в українські порти досі блокується
ukravtodor.gov.uaВивіз зерна в українські порти досі блокується

Припортові регіони України залишаються тимчасово закритими для проїзду вантажних і великогабаритних транспортних засобів через складні погодні умови, що вирують у більшості регіонів країни. У зв’язку з цим, вивіз зерна в порти заблоковано вже четвертий день, повідомляє Kurkul.com.

Нагадаємо, за словами засновника проекту Zernovoz.in.ua Олександра Мащенка, окрім погоди, ще однією причиною затримок у портах є набагато вища ціна простою вагонів. Їх будуть розвантажувати в першу чергу.

Крім того, у зв’язку з погодними умовами, місцеві органи самоврядування прийняли рішення тимчасово заборонити в’їзд вантажного транспорту в міста Київ, Дніпро, Запоріжжя, Кропивницький, Миколаїв, Одеса, Херсон. У Миколаївській та Херсонській областях, з 1 березня у зв’язку з транспортними заторами тимчасово припинено автотранспортне сполучення для великовантажного й негабаритного автотранспорту на автодорозі М-14 Одеса — Мелітополь — Новоазовськ. Перевізникам усіх форм власності та приватним власникам автотранспортних засобів пропонується утриматися від поїздок у зазначеному напряму.

Виконано за допомогою Disqus