Аграрії вручать «роги і копита» урядовцям

5 березня 2018 507 0
Аграрії вручать «роги і копита» урядовцям під кабміном
informator.newsАграрії вручать «роги і копита» урядовцям під кабміном

Під стінами Кабміну 6 березня відбудеться всеукраїнська акція протесту за участю сільгоспвиробників, працівників аграрних підприємств з усіх куточків України, а також представників громадськості. Про це заявили в Асоціації тваринників України.

Учасники акції виведуть під будівлю Кабміну корів і свиней, сільськогосподарську техніку, привезуть цистерни з молоком, принесуть плакати й листівки. Аграрії пройдуть ходою з тваринами від Європейської площі до КМУ, де «вручать» чиновникам копита й роги тварин, а також виллють молоко під будівлю КМУ.

Протестувальники закликатимуть припинити свавілля Мінагрополітики, пов’язане із дискредитованою й непрозорою системою розподілу державної підтримки. Люди вимагатимуть від Уряду захистити права сільськогосподарських виробників і прозоро розподілити належні їм державні дотації. Крім того, вони вимагатимуть реалізувати вимоги Аграрного Віче, наслідком якого стала підписана аграріями Резолюція до влади. Також буде підніматися питання зниження ПДВ на продукти харчування з 20 % до 7 %.

Захід організовується Асоціацією тваринників України спільно з галузевими об’єднаннями та сільськогосподарськими виробниками.

Виконано за допомогою Disqus