BASF представить інноваційну лінійку ЗЗР

14 березня 2018 127 0
BASF представить інноваційну лінійку ЗЗР
basf.comBASF представить інноваційну лінійку ЗЗР

В компанії BASF представлять інноваційну лінійку засобів захисту рослин. Серед новинок не лише ЗЗР, а й інноваційні біологічні рішення та цифрові інструменти, які покращать ефективність та оптимізацію сільськогосподарського виробництва. Про це повідомляє superagronom.com.

У прес-службі компанії повідомляють, що препарати перебувають на останньому етапі дослідних випробувань.

Готується запуск новітнього фунгіцидного препарату Revysol® — першого продукту з діючою речовиною Ізопропанол-азол, який завдяки унікальній біологічній ефективності продемонструє новий рівень контролю над хворобами. Віе стане чудовим рішенням в управлінні резистентністю таких зернових, як соя та кукурудза.

Також на ринку з’являться два нові гербіциди від BASF, розроблені для боротьби зі стійкими злаковими бур’янами, система захисту рису — Provisia™ дозволить краще контролювати бур’яни, і планується до запуску протягом сезону 2018 в США.

Крім того, у компанії удосконалили свій портфель інсектицидів, прикладом є Inscalis® — нова діюча речовина, розроблена спільно з японською компанією Meiji Seika Pharma Co. Ltd. Продукт на її основі забезпечить захист широкого кола сільськогосподарських культур від комах-шкідників. Ще один ноий інсектицид Broflanilide® — призначений для контролю жуків та гусениць на спеціальних і зернових культурах, препарат також можна буде застосовувати в якості протруйника насіння.

Щоб задовільнити постійно зростаючий попит на біологічні препарати, BASF планує вивести на ринок біологічний інсектицид Velifer®, який має широкий спектр застосування проти шкодочинних об’єктів і може бути використаний для інтегрованого управління шкідниками (IPM). Препарат може з’явитись упродовж наступного десятиріччя. Крім того, на ринку Європи та Південної Америки з’явиться інгібітор Limus®.

Також BASF випустить одразу три нові цифрові інструменти: Maglis® Клієнт Навігатор, Maglis® Farm Navigator, які дозволять оптимізувати процеси в господарствах та інструмент для оцінки агрономічних ризиків Maglis® Agronomic Advice, який надасть аграріям комплексну інформацію про ринок засобів захисту рослин.

Виконано за допомогою Disqus