Лозівські машини восени розпочнуть продаж 6-метрової дискової борони Дукат Gold

26 квітня 2018 190 0
Дискова борона Дукат Gold
lozovamachinery.comДискова борона Дукат Gold

У квітні 2018 р. на базі Миколаївського НАУ фахівці Українського конструкторського бюро трансмісій і шасі (УКБТШ) зібрали, налаштували та відрегулювали дослідний зразок важкої дискової борони Дукат Gold від «Лозівських машин» з шириною захвату 6 метрів. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Запуск в експлуатацію пройшов успішно. Сьогодні машина проходить тест-драйв безпосередньо на полях ВНЗ.

«Після випробувань, коригування документації та підготовки виробництва ми приступимо до серійного випуску машин. Вже цієї осені аграрії зможуть придбати агрегат і оцінити його в дії», — повідомив головний конструктор УКБТШ Олексій Гриненко.

Борона призначена для обробітку ґрунту на площах з пожнивними залишками культур з високими стеблами і масивною кореневою системою. Знаряддя забезпечує рівномірне перемішування ґрунту і рослинних залишків навіть на складних рельєфах. Агрегатування борони здійснюється з трактором від 300 к. с., глибина роботи становить від 5 до 20 см.

Важкі дискові борони найбільш актуальні для українських фермерів в умовах щорічного зростання просапних культур, які на сьогодні вже становлять близько 50% в структурі посівних площ.

Компанія планує продовжити розвиток модельного ряду дискових борін 4-метровим важким агрегатом.

Виконано за допомогою Disqus