Бізон-Тех став дистриб'ютором техніки Massey Ferguson

15 травня 2018 187 0
«Бізон-Тех» починає продаж та сервісне обслуговування сільгосптехніки
Kurkul.com«Бізон-Тех» починає продаж та сервісне обслуговування сільгосптехніки

Один з лідерів ринку з постачання насіння, засобів захисту рослин та добрив — компанія «Бізон-Тех», що входить до групи компаній BKW, відкрила новий напрямок діяльності — продаж та сервісне обслуговування сільськогосподарської техніки.


Компанія вийшла на ринок з новим напрямком, як офіційний дистриб'ютор бренду Massey Ferguson корпорації AGCO в Західному регіоні.

«Ми в прямому сенсі додали собі потужності, ставши офіційним дистриб'ютором техніки Massey Ferguson. Тепер ми ближче до нашої мети — бути провідним і універсальним постачальником матеріально-технічних ресурсів та сервісів для аграріїв», — поділився з Kurkul.com власник BKW Group Вадим Коверник.

Починаючи з 14 травня аграрії Львівської та Тернопільської областей можуть отримати якісну сервісну підтримку, придбати нову техніку і оригінальні запасні частини брендів Massey Ferguson.

У компанії відзначають, що для якісного обслуговування клієнтів команда фахівців, що вже мали великий досвід роботи з технікою Massey Ferguson, вже пройшла все необхідне навчання.

«Ми прагнули сформувати всю необхідну структуру до нового 2018 сезону. Тому в цьому регіоні для аграріїв буде доступний сервісний центр і склад запасних частин. Вся компанія має репутацію оперативної і гнучкої структури на ринку. Для нашої команди це великий виклик, який ми маємо намір виправдати», — підкреслив керівник напрямку Техніка в компанії «Бізон-Тех» Віталій Денисенко.

Цікаву для вас інформацію можна отримати у пункті ваших регіональних представників, а також подивитися на офіційному сайті Bizon-Tech.

Довідково:

Компанія «Бізон-Тех» входить до складу групи компаній BKW. Окрім «Бізон-тех» BKW включає в себе компанії LANDFORT (агрохолдинг), «Амбар експорт БКВ» (трейдер), «Океан Інвест» (ЗЗР).

Massey Ferguson — американська компанія, найбільший виробник сільгосптехніки в світі, що входить у корпорацію AGCO. Наразі Massey Ferguson утримує позицію компанії, техніка якої найбільш широко продається в усьому світі, а популяція функціонуючих тракторів під цим брендом нараховує біля 5,2 млн.

Виконано за допомогою Disqus