Німеччина допоможе аграріям реалізовувати українську продукцію

15 вересня 2015 107 0
Німеччина допоможе аграріям реалізовувати українську продукцію
Рersha.kr.uaНімеччина допоможе аграріям реалізовувати українську продукцію

Під час засідання Українсько-німецького аграрного комітету сторони обговорили питання надання допомоги Федеральним міністерством продовольства та сільського господарства Німеччини Україні у реалізації двосторонніх коопераційних проектів, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Зокрема, Німецько-українського агрополітичного діалогу (АПД), Німецького аграрного центру в Україні, проекту з питань аграрної торгівлі, проекту кооперації асоціацій, органічного землеробства.

Як зазначається у повідомленні, обговорювалося питання співпраці у галузі сільськогосподарського машинобудування, тваринництва, рослинництва, а також упровадження на території України проекту технічної допомоги у сфері export promotion.

«Для нас важлива підтримка малих та середніх фермерів. Цей напрям є перспективним як реалізація проекту, який має на меті стимулювання українського експорту і стартує за підтримки уряду Німеччини. Ми маємо допомогти вітчизняним аграріям у вирішенні тих проблем, із якими вони стикаються під час експорту продукції. Окрім того, для нас важливо, щоб у всіх виробників був максимальний доступ до необхідної інформації щодо умов торгівлі», — наголосила заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою