ЄББР дав $390 млн кредиту аграріям

15 вересня 2015 104 0
ЄББР дав $390 млн кредиту аграріям
Кurkul.comЄББР дав $390 млн кредиту аграріям

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄББР) у 2014 р. підприємствам аграрної галузі в Україні надав кредитних ресурсів на понад $390 млн, про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

За його словами, залучення ЄБРР у сектор сільського господарства охоплює весь виробничий ланцюг, починаючи з вирощування й обробки і закінчуючи розповсюдженням продовольчих товарів, їх упакуванням та роздрібним продажем. ЄБРР відіграє важливу роль у розвитку сектору шляхом підтримки місцевих та іноземних корпоративних клієнтів, а також малих і середніх підприємств.

«За підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку налагоджено постійний діалог між владою та бізнесом на ринку зерна та молока шляхом створення Робочої групи з функціонування ринку зерна та Робочої групи з вирішення питань функціонування молочного сектору», — пише міністр.

Також додає, що до складу Робочої групи з функціонування ринку зерна входять представники центральних органів виконавчої влади, профільних асоціацій, Європейської бізнес асоціації та Американської торговельної палати, ФАО та Європейського банку реконструкції та розвитку.

«До складу Робочої групи з вирішення питань функціонування молочного сектору увійшли представники міжнародних та громадських організацій, бізнес-кіл, асоціацій виробників та переробників молока», — зазначає він.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою