Ольга Матвіїва закликає Верховну Раду ухвалити законопроект №8121

3 липня 2018 529 0
Законопроект
I.obozrevatel.comЗаконопроект

Законопроект №8121 «Про внесення змін щодо протидії рейдерству» все ще очікує розгляду у сесійній залі Верховної Ради. Його вносять на порядок денний, але до голосування справа не доходить, бо закон включать до «непрохідної» частини розгляду. Про це розповідає директор ГО «Бізнес-Варта» Ольга Матвіїва на своїй сторінці у Facebook.com.

«Депутати — представники ГО «Бізнес-Варта» постійно наполягають, аби законопроект було включено до порядку денного саме у «прохідній» частині. Напередодні пленарного тижня 22 червня заступник голови аграрного комітету народний депутат Олександр Бакуменко направив лист до Голови Верховної ради з проханням прискорити розгляд цього антирейдерського закону. Яким буде цей сесійний тиждень — побачимо вже скоро», — зауважує директор ГО «Бізнес-Варта».

Механізм захисту аграрного бізнесу відпрацьовували депутати, правозахисники, аграрії з осені минулого року. Результати цієї кропіткої роботи було покладено в основу законопроекту №8121. Залишається проголосувати і законодавчо врегулювати питання захисту прав власників та користувачів земельних ділянок, запобігти захопленню аграрних підприємств. У прийнятті закону зацікавлений весь аграрний сектор.

«Даний законопроект не вирішить усіх існуючих проблем, але він точно може закрити ті прогалини, які сьогодні грають на руку злочинцям. Неприпустимо, щоб чергові кулуарні домовленості, впливали на розгляд даного законопроекту, або взагалі зірвали голосування», — наголосила Ольга Матвіїва.

Члени ГО «Бізнес-Варта» брали участь у створенні законопроекту №8121 «Про внесення змін щодо протидії рейдерству».

Виконано за допомогою Disqus