Львівський аграрний університет отримав 4 сільгоспмашини

19 липня 2018 294 0
Львівський аграрний університет отримав 4 сільгоспмашини
Агро ЛВ Лімітед

Компанія «Агро ЛВ Лімітед», що входить в Continental Farmers Group, передала для навчальних цілей Львівському національному аграрному університету чотири сільськогосподарські машини. Про це повідомляє Latifundist.com з посиланням на прес-службу компанії.

Урочиста передача відбулася 17 липня на базі «Агро ЛВ Лімітед». У списку техніки: телескопічний навантажувач JCB, колісний трактор John Deere, розкидач мінеральних добрив Kongskilde Wing Jet і обприскувач Berthoud Maxxor.

Відтепер студенти зможуть практикуватися на сучасній техніці, вивчати її особливості.

«Ми вважаємо, що ці машини будуть для студентів хорошим помічником в освоєнні сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур. Багато студентів Львівського аграрного університету сьогодні проходять практику у нас. У них хороші теоретичні знання, але їм іноді не вистачає практичних навичок, особливо в поводженні з сучасними машинами. Тому ми вирішили підтримати освіту в технічному плані», — розповів директор підприємства «Агро ЛВ Лімітед» Андреа Бьянка.

За словами ректора університету Володимира Снітинського, позитивний результат від такого співробітництва отримають обидві сторони.

Відзначається, що в компанії працевлаштовано майже 60 випускників Львівського аграрного університету. Крім того, 9 робочих «Агро ЛВ Лімітед» сьогодні здобувають вищу професійну освіту в цьому навчальному закладі.

Ідею інвестувати в освітню галузь підтримав засновник і генеральний директор компанії Марк Лерд. На його переконання, саме люди є головним надбанням компанії.

«Ми розуміємо, що саме кваліфіковані працівники ведуть бізнес вперед, а сама техніка без них мало чого вартий. Тому і інвестуємо в інтелектуальний капітал, створюємо належні умови для розвитку і навчання фахівців своєї справи», — підсумував він.

Виконано за допомогою Disqus