Голова АТУ стала на захист підприємства, що потерпіло від рейдерів

24 липня 2018 390 0
Ірина Паламар на підприємстві «Еконія»
Прес-служба АТУІрина Паламар на підприємстві «Еконія»

У суботу, 21 липня, голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар відвідала підприємство «Еконія», яке напередодні постраждало від рейдерського захоплення, з метою розібратися в ситуації та допомогти виробникам. Про це повідомляє прес-служба АТУ.

Так, 19 липня о 7 ранку 15 озброєних людей в масках увірвалися на територію підприємства (м. Золотоноша, Черкаська область) і стали заявляти про свої права на володіння компанією. 

Ірина Паламар звернулася до відповідних органів — Міністерства юстиції України, в офіс Бізнес-омбудсмена як представника Євросоюзу з захисту прав людини та інші організації, до Першого віце-прем’єр-міністра — Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, який є головою Міжвідомчої комісії з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств, із проханням посприяти у вирішенні ситуації, а також виїхала до Золотоноші.

«Це кричущий випадок. Підприємство, яке дає надає значні надходження до бюджету, забезпечує людей робочими місцями, є крупним експортером — просто по-бандитськи «віджимають»! Я маю намір підняти на ноги всі відповідні органи, аби не допустити перешкоджання діяльності чесному бізнесу», — наголосила Ірина Паламар.

 
Виконано за допомогою Disqus