Суд наклав арешт на рахунки Імперії-Агро по заборгованості перед Монсанто Україна

26 липня 2018 261 0
Суд наклав арешт на рахунки Імперії-Агро по заборгованості перед Монсанто Україна
focus.ua

Господарський суд Миколаївської області заарештував рахунки компанії «Імперія-Агро» за боргом перед «Монсанто Україна». Про це свідчать дані реєстру судових рішень, передає Latifundist.com.

«Накласти арешт на грошові кошти« Імперії-Агро »на суму 20,25 млн грн, що знаходяться на будь-яких рахунках« Імперії-Агро »у всіх банківських установах», — ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, що «Монсанто Україна» звернулася до суду з позовом, в якому просить стягнути з «Імперії-Агро» заборгованість в розмірі 20,25 млн грн.

17 липня 2018 г. «Монсанто Україна» подала до суду заяву про забезпечення позову шляхом накладення арешту на все майно і грошові кошти «Імперії-Агро» в межах ціни позову.

Крім цього, позов передбачав заборону і обов'язок «Імперії-Агро» вчиняти певні дії, заборона іншим особам вчиняти дії щодо предмета спору або здійснювати платежі відповідачу та ін.

«Монсанто Україна» посилається на те, що позовними вимогами компанії у цій справі є стягнення з «Імперії-Агро» 20,25 млн грн. Крім того, відповідач має значний обсяг боргових зобов'язань не тільки перед «Монсанто Україна», а й перед іншими контрагентами, а також податкові зобов'язання перед держбюджетом», — йдеться в матеріалах судового рішення.

Відзначимо, що суд задовольнив позов частково.

Виконано за допомогою Disqus