У Херсонській області викрили фіктивного фермера

1 серпня 2018 502 0
Гарбузове насіння
Medfactor.com.uaГарбузове насіння

На Херсонщині працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі викрили підприємниця, який незаконно здійснював зовнішньоекономічну діяльність з реалізації продукції сільськогосподарського виробництва та інших товарів. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Наразі, обласна прокуратура розслідує кримінальне провадження за фактом фіктивного підприємництва. Так, з метою прикриття незаконної ЗЕД з експорту та імпорту продукції сільськогосподарського виробництва та інших товарів у 2018 р. на підставну особу було зареєстровано підприємство.

«Вже у липні поточного року, на підставі ухвали суду, було вилучено 22 т насіння гарбуза, яке намагалися експортувати з використанням реквізитів компанії-фігуранта. Окрім того, вилучено 19 т незаконно імпортованого насіння NIGER SEED та суміші, препарати та заряди для вогнегасників у кількості 20 т», — йдеться у повідомленні.

На вилучену продукцію, загальна вартість якої склала 1,9 млн грн, за рішенням суду накладено арешт. Розслідування триває.

Виконано за допомогою Disqus