В Україні провели демо-тур трактора Versatile 340

5 листопада 2018 95 0
Трактор Versatile 340
VersatileТрактор Versatile 340

Компанія Versatile спільно з дилерами провела серію осінніх демонстраційних показів трактора Versatile 340. Аграрії змогли не просто побачити роботу трактора в полі, а й обкатати його самостійно, відчувши всі переваги агромашини. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Демо-покази стартували з виставки «АгроЕкспо 2018» у Кропивницькому. Далі оцінити можливості Versatile 340 змогли аграрії Запорізької, Миколаївської, Дніпропетровської, Сумської та Чернігівської областей.

У Дніпропетровській області робота трактора була продемонстрована на базі агрофірми «Колос» в Царичанському районі. Тут вже працює трактор Versatile 2375 з шарнірно-зчленованою рамою і, варто зазначити, це не перша одиниця техніки Versatile в арсеналі господарства.

«Трактор простий в управлінні, надійний, він ніколи нас не підводив і повністю влаштовує. Зараз же у нас виникла необхідність в ще одному тракторі. Він потрібен для роботи з високотехнологічною сівалкою — комплексом, який на посіві може працювати з трактором 300-320 к.с., а при внесенні добрив і глибокому рихленні трактор повинен видавати більшу потужність. Саме тому ми придивляємося до Versatile 340», — підкреслив головний агроном агрофірми «Колос» Роман Каров.

Versatile 340 — це універсально-просапний трактор класичної компоновки з двигуном Cummins QSL 9.0 потужністю 340 к.с. (максимальна - 370). Програмована трансмісія Full Powershift 16х9 з АКПП з високоточними шестернями забезпечує чітке перемикання передач без втрати швидкості. У базовій комплектації трактори оснащені тяговим брусом 4 класу з автозчіпкою, триточковим навісним пристроєм Cat 4N/3вантажопідйомністю 7829 кг з системою Slip mode і готові працювати з будь-якими типами агрегатів. Versatile 340 поставляються зі спареної гумою на задньому мосту (710/70 R42). Простора кабіна з клімат-контролем та панорамним оглядом в 360 градусів забезпечує оператору комфортну роботу.

Виконано за допомогою Disqus