Комбайни Versatile можна придбати у кредит під 0%

2 серпня 2018 162 0
Комбайн Versatile
Прес-служба VersatileКомбайн Versatile

Компанія Versatile пропонує своїм клієнтам та партнерам нову фінансову програму на купівлю комбайнів Versatile — кредит 0% до 18 місяців. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії Versatile.

В партнерстві з кредитними та лізинговими компаніями Versatile пропонує аграріям скористатися унікальною пропозицією — придбати комбайни Versatile в кредит під 0% на 18 місяців в гривні, заплативши всього лише 20% початкового внеску та 1,5% одноразової комісії.

В рамках нової кредитної програми Versatile пропонує такі моделі комбайнів:

  • Versatile Torum 780|750 — модель, що здатна за один сезон зібрати понад 2 тис. га різних культур, обмолочуючи від 40 т зерна за годину, тобто понад 300 т за восьмигодинну зміну, забезпечуючи високу якість обмолоту зерна;
  • Versatile RSM 161 — призначений для прибирання всіх традиційних зернових культур (колосових, бобових, олійних, круп'яних і просапних), продуктивність близько 45 т/год, здатен обробити за сезон до 2 тис га;
  • Versatile Acros — продуктивний, універсальний, з дбайливим ставленням до зерна і соломи, моделі адаптовані до різних умов експлуатації, за сезон здатні прибирати понад 1тис. га, починаючи від ранніх зернових і закінчуючи кукурудзою і соняшником.

Крім того, Versatile пропонує додаткові пропозиції купівлі техніки: кредит з початковим внеском від 0%, оренду з подальшим викупом, обмін старої техніки на нову з доплатою, можливість придбання техніки в лізинг терміном до 5 років.

Виконано за допомогою Disqus