У Держгеокадастрі йдуть кадрові ротації

22 вересня 2015 57 0
У Держгеокадастрі йдуть кадрові ротації
Latifundist.comУ Держгеокадастрі йдуть кадрові ротації

Усього за третій квартал Державну службу України з питань геодезії та кадастру покинули майже півсотні працівників, передає прес-служба Державної служби України з питань геодезії та кадастру.

Як зазначається у повідомленні, звільнено 10 керівників – начальників та заступників начальників територіальних органів Держгеокадастру. Відповідний наказ підписав у понеділок, 21 вересня, голова Держгеокадастру Максим Мартинюк. Причини звільнення — неналежне виконання своїх обов’язків та невідповідність зайнятій посаді.

«Звільнення торкнулись заступників та перших заступників начальників Головних управлінь, на половину з них були покладені повноваження виконуючих обов’язки керівника. Свої посади втратили виконувачі обов'язків начальників головних управлінь Держгеокадастру у Рівненській, Сумській, Запорізькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Харківській областях. А також заступники начальників головних управлінь Держгеокадастру у Закарпатській, Житомирській, Миколаївській, Харківській областях», — пише сайт.

Усього за третій квартал з Держгеокадастру, за ініціативи керівництва, були звільнені понад півсотні представників керівного складу та середньої ланки керівників. Зокрема, у кінці минулого тижня був відсторонений від виконання своїх обов’язків начальник головного управління Держгеокадастру в Одеській області, а в понеділок — начальники управлінь у Вінницькій області та у м. Києві, йдеться у матеріалі.

«У нас відбувається постійний аудит ефективності роботи кожного територіального управління, кожного керівника і кожного департаменту згідно з розробленою системою KPI. У разі, якщо динаміка показників ефективності незадовільна, приймаються відповідні кадрові рішення. Кожному працівнику дається достатньо часу, щоб проявити себе. — Виняток — корупційні дії, тут рішення приймається блискавично, причому одразу в тандемі з правоохоронними органами», — відмітив Максим Мартинюк.

Він зауважив, що серед звільнених є і новопризначені керівники, які пройшли кадрові конкурси в червні-липні 2015 р.

«На жаль, глибокий рівень знань ще не гарантує, що людина буде ефективна як працівник, та не є показником її бездоганної чесності. Тому звільняв, звільняю та буду звільняти», — підкреслив Максим Мартинюк.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою