Американські фермери продаватимуть м’ясо через вендингові автомати

26 серпня 2018 121 0
Вендингові автомати Applestone Meat Co. для продажу м'яса
bloomberg.comВендингові автомати Applestone Meat Co. для продажу м'яса

Підприємець із США і засновник компанії Applestone Meat Co. Джошуа Епплстоун (Joshua Applestone) встановив в невеликих містечках штату Нью-Йорк цілодобові вендингові автомати, за допомогою яких продає упаковане свіже м'ясо. Про це пише Bloomberg.

Автомати з бараниною, свининою, яловичиною, фаршем і ковбасами від місцевих фермерів встановлені в містечках Стоун Рідж (Stone Ridge). Пізніше цього року Епплстоун розширить свою мережу до Гудзону (Hudson), де в магазині буде принаймні сім вендингових автоматів для продажу м’яса. На початку наступного року компанія відкриє торговий майданчик у Скарздейлі (Scarsdale), де планує встановити 10 машин, а в 2019 році він відкриє магазинчик на Мангеттені (Manhattan).

Для купівлі м’яса клієнту потрібно вибрати товар на табло і провести банківську карту через NFC-зчитувач. Після цього двері автомата відкриються, а з карти буде списана сума покупки.

Джошуа Епплстоун стверджує, що продукти залишаються свіжими протягом шести днів завдяки системі карусельного охолодження, встановленій у вендингових апаратах. При цьому підприємець зазначає, що нові товари доводиться завозити два-три рази на день через великий попит.

Джошуа Епплстоун (Joshua Applestone)

Виконано за допомогою Disqus