Lemken придбала нідерландську компанію-виробника сільгосптехніки

30 серпня 2018 74 0
Міжрядний культиватор Steketee IC-Weeder на міжнародних днях преси
Traktorist.uaМіжрядний культиватор Steketee IC-Weeder на міжнародних днях преси

Німецька компанія Lemken придбала нідерландського виробника грунтообробної техніки Steketee. Про це повідомив генеральний директор Lemken France Жан-Крістоф Реньє під час Міжнародних днів преси 2018, передає Traktorist.ua.

Заява була зроблена вже після загальної прес-конференції та демонстрації техніки і стала несподіванкою для відвідувачів заходу.

Компанію Steketee було засновано в 1969 р. Нідерландський виробник займається розробкою та виготовленням культиваторів і комбінованих агрегатів для обробітку грунту, просапних культиваторів та міжрядних обприскувачів. На сьогодні компанія має виробничий комплекс площею 15 тис. м2, в якому співробітники працюють з новітнім металообробним обладнанням і кращими комп'ютерними програмами.

Окрім представлених на Міжнародних днях преси моделей від Lemken також було презентовано і міжрядний культиватор Steketee IC-Weeder.

Серед інших новинок німецього виробника, на заході було представлено оборотні плуги Diamant 16, коротка дискова борона Rubin 10, навісний плуг Juwel 7 M, оновлені обприскувачі та сівалки.

Виконано за допомогою Disqus