ОТП Лізинг отримав 324 млн грн кредиту від ЄБРР

12 вересня 2018 463 0
ОТП Лізинг отримав 324 млн грн кредиту від ЄБРР
6264

ЄБРР надає кредит у місцевій валюті на суму до 324 млн грн (або €10 млн) «ОТП Лізинг» в Україні для здійснення довгострокових лізингових операцій з малими і середніми підприємствами (МСП) по всій країні. Про це повідомляє Latifundist.com з посиланням на прес-службу ЄБРР.

МСП також отримають користь від грантового фінансування в розмірі до €1 млн, наданого в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business, метою якої є надання допомоги малим компаніям в інвестуванні та отриманні вигод від Угоди про поглиблену і всеосяжну зону вільної торгівлі (ПВЗВТ) між Україною та ЄС .

Після приєднання до програми ЄБРР, яка пов'язана з ПВЗВТ, «ОТП Лізинг» та її клієнти також зможуть отримати користь від експертних консультацій у формі навчання і підтримки, яку надаватимуть консультанти.

Новий кредит ЄБРР дозволить компанії продовжити термін лізингових угод, які вона пропонує, і укладати їх в місцевій валюті. Це дозволить компанії диверсифікувати свою клієнтську базу, в першу чергу завдяки орієнтації на менші за розміром компанії. Перехід на місцеву валюту захистить українських позичальників від валютних ризиків.

Виконано за допомогою Disqus