Губернатор Полтавщини звинуватив фермерів у захопленні земель

10 жовтня 2018 820 0
Губернатор Полтавщини звинуватив фермерів у захопленні земель

У Полтавській ОДА пройшла зустріч фермерів та влади області. Під час зустрічі розмова перейшла до питання змін у земельному законодавстві, але губернатор Полтавщини Валерій Головко не стримався та звинуватив фермерів у самозахопленні земель.Про це повідомляє panoram.com.ua.

Нагадаємо, під час цієї зустрічі фермери переконалися, що програма «Фермерський мільярд 2018» не діє.

«Чого приїхали? Якщо про землю, так це не моє питання, я вам одразу скажу. А ще я вам можу розказати, як ви землю самозахоплюєте, що доходить до кримінальних справ!», — обурився очільник області.

На, що голова Хорольської районної Асоціації фермерів Микола Москалець зауважив, що для фермерів земля це першочергове. Якщо фермер її не матиме, то йому вже не будуть потрібні ані техніка, ані кредити.

Коли голова асоціації фермерів «Відродження Полтавщини» Василь Бурлака звинуватив обласний Держгеокадастр у незаконній передачі земель померлого фермера АТОвцям, губернатор взагалі не витримав та покинув залу.

Реакція фермерів не змусила довго чекати.

«Якщо влада не хоче нас слухати в кабінетах, то потрібно виходити на площі з вилами,перекривати дороги тракторами», — заявили фермери.

Виконано за допомогою Disqus